Vorbasse Marked starter torsdag kl. 12.00

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag, fredag og lørdag går det løs i Vorbasse. Årets marked løber nemlig af stabelen, og med åbning kl. 12.00 torsdag kan beboerne i Vorbasse se frem til rigtig meget trafik og mennesker i byen. Siden 1730 har der været marked i Vorbasse, og Vorbasse Marked skriver på deres hjemmeside at det er “Danmarks Største  Familietradition”, der hvert år besøges af op mod 250.000 gæster.    

Der er mellem 400 og 500 heste, omkring 650 kræmmere og mere end 200 smådyrshandlende.
Danmarks største omrejsende tivolier, og masser af underholdning i form for standup, og musik. 
Ud over dette er der jo landevejens farende svende.

Torsdag åbnes markedet kl. 12, og i løbet af dagen er der gudstjeneste, stand-up, samt musikalsk underholdning. Torsdag kl. 21.00 er der i ølteltet koncert med Dodo and the Dodos.

Fredag åbner markedet kl. 9, mens tivoliet åbner kl. 10.  I løbet af dagen er der forskellige musikalske indslag, Kræmmerne lukker kl. 20.00 og teltene lukker kl. 02.00.

Lørdag åbner markedet kl. 9, mens tivoliet åbner kl. 10. I løbet af dagen er der forskellige musikalske indslag, og i ølteltet er der kl. 19 koncert med Johnny Madsen. Kræmmerne lukker kl. 19.00 og teltene lukker kl.02.00
Kl. 23 skulle der være fyrværkeri, men på grund af afbrændingsforbuddet i hele Trekant Brands område er der INGEN fyrværkeri i år.

Til dette års marked har arrangørerne sat nye tiltag igang på grund af den store brandfare. Blandt andet er der lavet et specielt område på campingpladserne hvor man må grille, og på dette område er der ekstra opsyn på grund af tørken. Brug af grill af nogen art er derfor forbudt udenfor det specielt indrettede område, og overtrædelser vil medføre bortvisning og politianmeldelse. Området vil være åbent fra kl. 17 til kl. 20. Specielt til rygerne har man sat 500 spande med sand op rundt omkring på markedspladsen, for det er det eneste sted rygerne må skodde deres cigaretter.

Se årets program HER