Piger fra Erhvervsgymnasiet Grindsted sikrede sig flot lederskabspris

CLEAN COVER og Kristina Horsager (til venstre) under deres scenepræsentation ved EM i Enreprenørksbab. Foto: PR-FOTO

Piger fra Erhvervsgymnasiet Grindsted sikrede sig flot lederskabs-pris til årets EM i Entreprenørskab i Beograd.

Kristina Horsager fra CLEAN COVER var nomineret til dette års “Alumni Leadership Awards – supported by AXA” og var blandt finalisterne, der gik videre til et dommerinterview. Onsdag aften kunne CLEAN COVER vifte med det danske flag, da hun blev udråbt som en af vinderne af en Alumni Leadership Award.

“Det har været en vildt spændende oplevelse og vi har lært rigtigt meget gennem de sidste par dage. Det er en vild følelse at have præsenteret sin idé for så mange europæiske erhvervsfolk” , lyder det fra Kristina Horsager.

Dansk idé trak opmærksomhed
Det danske hold, CLEAN COVER, består af fem piger fra Erhvervsgymnasiet Grindsted, og har fået ideen til et antibakterielt mobilcover, der i løbet af blot 24 timer fjerner 90 procent af bakterierne på mobilen. Den idé var så god og spændende at pigerne gennem hele EM har tiltrukket sig særlig opmærksomhed. Dog lykkedes det ikke at vinde europamesterskabet. Det blev Storbritanien, der løb med den overordnede sejr sent onsdag aften.

“Nu skal vi hjem og holde lidt sommerferie og så fortsætter vi med vores idé og arbejdet med at finde en mulig investor”, lyder det fra pigerne i CLEAN COVER

Alumni Leadership Awards er støttet af AXA  og gives til individer, der udmærker sig særligt ved at demonstrere ekstraordinært lederskab og holdånd i indsatsen i deres team i Company Programme.

Clean Cover består (Kristina Horsager, Mia Jørgensen, Michelle Christensen, Signe Johansen og Line Nielsen) som lige er blevet studenter fra Erhvervsgymnasiet Grindsted.

Baggrund
Alle deltagerne ved Company of the Year Competition har deltaget i Company Programme som er et undervisningsforløb, hvor elever på ungdomsuddannelserne bliver taget gennem alle faser af livet som iværksætter. Ca. 4000 elever er årligt med i Company Programme i Danmark, og de bedste og mest innovative elevvirksomheder kvalificerer sig til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. Herfra går vinderen videre til EM i Entreprenørskab.

Fonden for Entreprenørskab står bag Company Programme og DM i Entreprenørskab, mens Company of the Year Competition arrangeres af JA Europe. Læs mere om mesterskabet her: http://coyc.jaeurope.org/