Se de mange billeder fra årets Vorbasse Marked her

Foto: René Lind Gammelmark

Vorbasse Marked fik  masser af reklame i DR1’s udsendelse “Bare det ikke regner” med Christian Degn og Lindy Aldal.  Det kan også være noget af årsagen til at der var så mange gæster lørdag.  Politiet har kun haft en enkelt grovere voldsepisode natten til fredag. Der var to overtrædelse af grill-forbuddet på spejdernes campingplads, men de blev bortvist. Så alt i alt er formanden for Vorbasse Grundejerforening Brian Madsen godt tilfreds med markedet, som har haft besøg af mange glade gæster, og haft en god omsætning.  Torsdag aften var Dodo and The Dodos i ølteltet for at spille, og der var helt fyldt op. Fredag gav Kandis den hele armen på den udendørs scene. Johnny Madsen spillede lørdag.

Se de 58 billeder i stor størrelse ved at klikke på dem.