Team Giv Håb tager på afsted på søndag

Foto: Team Giv Håb

Team Giv Håb – Sydjylland inviterer sponsorer, familier og venner på morgenkaffe søndag den 29. juli 2018 i Sdr. Omme Multicenter inden afgangen til cykelturen Danmark Rundt, der er på godt 1100 km. Alle er velkomne.

Centerchef for Headspace Billund og Herning, Susanne Mathiesen vil sammen med de lokale Slowriders (Puch MAXI) drenge sende cykelholdet afsted. Der vil blive mulighed for at sige farvel og på gensyn i Herning , inden der kl. 9.00 er afgang.

Første stop bliver Rinkenæs hvor holdet skal overnatte, inden det fortsætter til Kerteminde, Nykøbing Falster, Holbæk, Djursland og Rebild, hvor alle 7 hold fra resten af landet mødes for samlet at køre mod slutbyen Herning. Der bliver en kæmpe modtagelse af alle holdene i Herning den 4. august, når midtbyen bliver fyldt med over 200 grønne ryttere og servicefolk.

I uge 31 cykler holdet Danmark rundt til fordel for Børn, Unge & Sorg, som er en organisation der giver børn og unge hjælp til at leve med deres sorg og savn når de har mistet forældre eller søskende. På den måde er holdet med til at gøre opmærksom på organisationen, og det vigtige arbejde medarbejdere og frivillige udfører – og ikke mindst samle penge ind til formålet.

Foto: Team Giv Håb