Team Giv Håb cyklede afsted fra Sdr.Omme

Arkivfoto:Tommy Ovesen

Søndag var dagen hvor Team Giv Håb Sydjylland tog afsted på en 1100 km lang cykeltur, med start fra Sdr.Omme Multicenter og med slut i Herning den 4. august.  Team Giv Håb Sydjylland havde inviteret sponsorer, familier og venner på morgenaffe den søndag morgen kl. 7.30 i Sdr.Omme Multicenter. Centerchef for Headspace Billund og Henring, Susanne Mathiesen sendte sammen med Sdr.Omme Slowriders (Puch Maxi drenge) cykelrytterne afsted.

Første stop bliver Rinkenæs hvor holdet skal overnatte, inden det fortsætter til Kerteminde, Nykøbing Falster, Holbæk, Djursland og Rebild, hvor alle 7 hold fra resten af landet mødes for samlet at køre mod slutbyen Herning. Der bliver en kæmpe modtagelse af alle holdene i Herning den 4. august, når midtbyen bliver fyldt med over 200 grønne ryttere og servicefolk.

I uge 31 cykler holdet Danmark rundt til fordel for Børn, Unge & Sorg, som er en organisation der giver børn og unge hjælp til at leve med deres sorg og savn når de har mistet forældre eller søskende. På den måde er holdet med til at gøre opmærksom på organisationen, og det vigtige arbejde medarbejdere og frivillige udfører – og ikke mindst samle penge ind til formålet.

Klik på de mange billeder nedenunder for at se dem i stor størrelse.