Deltager du i årets Sydbankløb ?

Foto: René Lind Gammelmark

NetavisenGrindsted har netop modtaget nedenstående pressemeddelelse vedr. Sydbankløbet 2018.

”Er det dig/jer, der står ved startlinjen ved Sydbank Løbet i år?”, spørger Grindsted Motion. Så er det måske allerede nu, det skal planlægges.
”I år satser vi på at få mange holdtilmeldinger fra virksomheder, skoler, institutioner, gader, familier m.fl.”, udtaler Poul Lund Mikkelsen, der på vegne af Grindsted Motion er tovholder på Sydbank Løbet. ”Og vi tilbyder derfor en rabat ved tilmeldinger af hold på mere end 10 deltagere, ligesom der er 1.000 kr. i præmie til største hold.”

Man kan vælge mellem ruterne på 1,3 km (kun for børn) 4,2 km, 10 km eller ½ maraton – alle som sædvanligt med start ved Sydbank på Torvet i Grindsted og alle helt flade ruter. De længere ruter ligger i de naturskønne områder mellem Grindsted og Sdr. Omme.
Poul Lund Mikkelsen anbefaler derfor, at man allerede nu tager fat i sine kolleger/medarbejdere, venner, kammarater, naboer eller familie og sætter gang i en fælles holdtilmelding (holdets løbere behøver ikke alle at løbe den samme rute).

Holdtilmeldinger sker via blanket, der kan hentes på Grindsted Motions hjemmeside www.grindstedmotion.dk/sydbankloebet, hvor der også er mange flere informationer om løbet – herunder mulighed for bespisning i MAGION efter løbet.

Poul oplyser videre, at fra den 14. august arrangerer Grindsted Motions erfarne løbeinstruktører fælles træning hver tirsdag og torsdag kl. 18.00. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig, man møder bare op.

Om tirsdagen starter og slutter fortræningerne hos vore sponsorer (der er vært ved en forfriskning efter træningen): 14/8: hos Skouniverset, 21/8: Sydbank, 28/8: Intersport, 4/9: Sportsmaster, 11/9: Sydbank, 18/9: Sydbank, 25/9: Tandlægerne på Birketorvet og 2/10: Sydbank.
Om torsdagen starter fortræningerne fra Magion. Læs evt. mere på klubbens hjemmeside.

Som noget nyt i år, har Grindsted Motion inviteret alle Billund Kommunes byrådsmedlemmer til at deltage i løbet på 4,2 km ruten samt fortræningerne. Poul fortæller med et blink i øjnene: ”at det gjorde vi, fordi vi synes, det kunne være sjovt, at borgerne og byrådet mødes i en helt anden form for duel. Samtidig får byrådet muligheden for at vise, at de er forgangsmænd for den sundhedsvision, de selv har formuleret om, at ”leve det gode sunde liv gennem personlige valg og fælles ansvar.”. Grindsted Motion håber selvfølgelig også, at det kan være med til at få mere synlighed omkring løbet den 6. oktober, hvis byrådet deltager.