Freya donerede sit smukke hår til kræftramte børn

Privatfoto: Berith Rasmussen

Freya Lindholm Knudsen der på mandag fylder 7 år, og efter sommerferien starter i 1. klasse på Vestre Skole var fredag en tur hos frisøren.

Anledningen var den at hun sammen med sin mor, Anja Lindholm Christensen havde set et facebookopslag, hvor en anden havde doneret sit hår. Derefter begyndte Freya at overveje det samme. Freya har snakket en del med sin mormor om, at det er synd for dem der er syge og mister håret, og at hendes hår jo vokser så hurtigt. Freya var glad nede ved frisøren, men hun blev dog lidt ked af det, for det tager jo lige lidt tid at vænne sig til at væres så kortklippet, når man som hende har haft langt hår. Hun gik heldigvis glad ud af frisørsalonens dør.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse