Team Giv Håb har nu afsluttet deres 1100 km lange tur rundt i Danmark

Foto: Team Giv Håb Sydjylland

Team Giv Håb afsluttede dette års tur Danmark rundt i Herning lørdag, hvor der på torvet blev budt velkommen af familie og venner, og ikke mindst livemusik af Henrik Volf. Turen startede sidste søndag, hvor de 31 ryttere og serviceteam tog afsted fra Sdr.Omme Multicenter med kurs mod Rinkenæs i Sønderjylland. 

De følgende dage cyklede rytterne til Kerteminde på Fyn, Nykøbing Falser, Herregården Skjoldnæsholm på Sjælland, og retur til Jylland hvor Mols og Rebild var de sidste stop før det hele sluttede på torvet i Herning.  

Der blev cyklet godt 1100 km, og 7200 højdemeter, så hvis nogen mener at Danmark er et fladt land at køre i tager de så grusomt fejl.

I 2019 bliver der igen en tur, så hvis nogen kunne tænke sig at komme med, og se Danmark fra en cykelsaddel kan man tilmelde sig på: www.teamgivhaab.dk.

Fotos: Team Giv Håb Sydjylland.

Se billederne fra turen nedenfor – klik på dem for at se dem i stor størrelse.