Vinfest til Grindsted Festuge

Foto: Pixabay

I forbindelse med Grindsted Festuges 10 års jubilæum har holdet bag festugen lavet en ny aktivitet for det voksne publikum, menlig Vinfest.

Fredag den 31. august fra kl. 14.00 til 18.00 er der vinboder på torvet i Grindsted, hvor fem lokale vinhandlere præsenterer vin og andet godt. Det er Dine Vine, Kvickly, Kræmmerhuset, Rema 1000 og Hapa der er præsenteret. Der vil også være massser af underholdning, blandt andet med Horsens Politiorkester og Vokalias.

Fredag den 31. august fra kl. 20.00 til ca. 22.00 er der vinsmagning i Festugeteltet på Nørretorv, med Tapas-menu og underholdning. Til dette arrangement sælger Kontorbutikken billetter til 200,- kr. der dækker menu og underholdning.

Der er dog også mange andre ting på plakaten til årets festuge, klik ind på www.grindstedfestuge.dk hvor det foreløbige program kan ses lige nu.

Festugen løber af stabelen i uge 35, og der er noget for enhver smag i programmet. En del af arrangementerne er blevet til en tradition, det er blandt andet asfaltballet for de 3-6 årige, og frokostjazz søndag formiddag. Bankospillet vender også tilbage efter utallige opfordringer. Grindsted Festuge er en del af Trekantområdets Festuge.