Unges mentale sundhed og trivsel var i fokus torsdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Hypnoterapeut Flemming Tiro Lund fra Grindsted havde torsdag aften et foredrag i Billund Centret, ganske gratis for dem der havde lyst.

Foredraget var om unges mentale sundhed og trivsel, eller mangel på samme.  Flemmings foredrag tog udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens rapport om “Mental Sundhed”, som fortæller at vores unge mennesker får det dårligere og dårligere. Han vil ikke sidde og vente i klinikken på at klienterne kommer, men vil dele ud af hans erfaring, så de unge og ikke mindst deres familie kan forebygge og komme styrket igennem de udfordringer der venter i uddannelsen og på vejen til det voksne liv, med egen familie, økonomi, arbejde mv.

Foredraget varede et par timer, afbrudt af en pause midtvejs.

Efter foredraget havde tilhørerne fået viden om, eller redskaber til at sove bedre, at løfte sit selvværd, at blive i bedre humør, at kunne sige fra, at sige nej,  at tage ansvar for sit liv, at takle det sociale liv bedre, at få mere energi og overskud, at fjerne/netone de psykosomatiske smerter, at overskue skolen, uddannelsen, eller arbejdet bedre i morgen.

Flemming har et foredrag i Magion den 21. august kl. 18.30 til 21.00 i Magion Café hvor temaet er “Fjern sukkertrangen”. Tilmelding pr. sms til: 29228729 “skriv fjern sukkertrangen” navn og antal.    Det er gratis at deltage.