Over 100 elever er nu tilknyttet Talent Billund

I Juni var eleverne samlet og fik udleveret træingstøj . - Foto: René Lind Gammelmark

På mandag går Talent Billund i luften med træningen. 100 elever er nu tilmeldt, og de 8 af dem flyttede i søndags ind i akademiet på Tyttebærvej. Eleverne der er tilmeldt er alle mellem 10 og 19 år.  Projektet Talent Billund får støtte fra Billund Kommune og Ole Kirks Fond, skal give unge sportsentutiaster et sted at udvikle sig mere, end de kunne gøre på et almindeligt hånbold eller fodholdhold.

Talentprojektet består af seks grundskoler: tre i håndbold og tre i fodbold, spredt ud over Grindsted, Billund og Sdr.Omme. Grundskolerne er for de mindste deltagere i 4-6 klassetrin.

I Grindsted samles 7-9 klassernes elever fra hele kommunen til fysisk træing , samt individuel fodbold og håbdboldtræning. Det er også her at en basislinje for træning til udøvere for alle individuelle sportsgrene samles, så de får mulighed for at træne hver dag efter skole. Her deltager elever fra håndboldklub, fodboldklub, bokseklub, taekwondoklub, bueskytter, medlemmer af golfklubben og atletikklubben, ialt syv sportsgrene.