Motorcyklist død af kvæstelser i forbindelse med teltpløk ulykken i Thy

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Den 61 årige motorcyklist fra Filskov, der fredag morgen kom alvorligt til skade i forbindelse med en ulykke på teltpladsen ved “Thy Træf”, hvor han og flere andre var i færd med at redde deres telte fra stormen “Johanne” døde søndag eftermiddag omkring kl.14,  som følge af de kvæstelser han fik i forbindelse med ulykken skriver Frie Sjæle MC Danmark, som han var medlem af på deres Facebook-side. 
Klubben skriver yderligere på facebooksiden at de gerne vil takke  Thy Træf, gæsterne på træffet, samaritter, falckfolk, venner af klubben, deres vennekreds og mange flere, da klubben føler at alle viste en stor respekt, og det takker klubben for.  Det vides endnu ikke hvornår begravelsen finder sted, men efter ønske fra familien og klubben ønsker de at så mange som muligt vil deltage i kortegekørsel i forbindelse med begravelsen.