Ny messe til Grindsted til foråret

Foto: René Lind Gammelmark

Leif Sole, der blandt andet arrangerer Julemesse i Grindsted, og formanden for Grindsted Handelsstandsforening Johnny Hansen har planer om at lave en ny bolig- og livsstilsmesse i Grindsted. Det sker den 2. og 3. marts 2019.  Magion i Grindsted kommer nemlig til at være stedet hvor den nye messe skal afholdes. Messen bliver ikke bare en forårsmesse som der tidligere har været afholdt, for der vil blive lagt vægt på bolig, hus og have, men arrangørerne har endnu ikke fundet det helt rigtige navn til messen.  På Messen vil de også forsøge at lave en markedsplads, hvor der skal være plads til loppe og kræmmermarked,hvor både byens handlende og private kan leje en standplads. Efter planen går Leif og Johnny igang med at sælge stande om en månedstid.