GGIF Håndbold Herre serie 2 er klar til en ny sæson

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Håndbolds Herrer der er rykket op fra serie 3 til serie 2, er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson. Træningen består af 4 ugentlige håndboldtræninger og 3 ugentlige styrkepas, så der er de bedst mulige betingelser for at være helt klar til sæsonstarten.

For at være klar til sæsonstart på hjemmebanen i Lynghallen d. 23 september mod SUS Nyborg har herrerne følgende på programmet:
Fredag – Søndag d. 17.-19. august er der træningslejr i Tarm
Tirsdag d. 21. august kl. 19.15: Træningskamp mod Viborg HK i Viborg Stadionhal (2. div)
Tirsdag d. 28. august kl. 18.30: Træningskamp mod TM Tønder (1. div) i Lynghallen
Søndag d. 2. september kl. 14.30: Træningskamp mod Nr. Djurs (2. div) i Lynghallen
Tirsdag d. 11. september kl. 19: Træningskamp mod HC Midtjylland (2. div) i Lynghallen
Fredag – lørdag d. 15.-16. september er der træningslejr i Lalandia.

Træningskampene er mod 3 af 2. divisionsholdene fra Nordpuljen, der formegentlig skal spille med i toppen af deres række og samtidig et møde mod liganedrykkerne fra TM Tønder, der formegentlig bliver et tophold i 1. division. Der er altså nok at se frem til for herrerne, så hvis man ikke kan vente til sæsonstarten mod SUS Nyborg, så er der mulighed for at få set herrerne i aktion inden skriver GGIF Håndbold på deres hjemmeside.