GSK Liga fik tæv på hjemmebane

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften fik GSK Liga besøg af Fjelsted, der ligger på andenpladsen i Metal Speedway League.  Det gav en meget spændende speedwaymatch, hvor gæsterne fra Fjelsted desværre gav hjemmeholdet klø for alvor, med stillngen 32 til Grindsted og 52 til Fjelsted.

Grindsteds Prezmyslaw Pawlicki floppede totalt, det var lidt som om hans grej ikke var helt på toppen, og til første heat blev han udelukket da han ikke nåede tilbage til start inden de to minutter var gået. 1145 Tilskuere overværede matchen.

Dagens Metal Fighter var: Tero Aarmio

Klik på billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse.

 

Holdopstillingen var sådan her:

GSK Liga:
1 Przemyslaw Pawlicki (7)
2 Patrick Hougaard (9+1)
3 Nikolaj Busk Jakobsen (13)
4 Patrick Hansen (3+1)
5 Kasper Andersen (0)
6 Emil Engstrøm (0)

Team Fjelsted:
1 Peter Kildemand (11+1)
2 Anders Thomsen (15+2)
3 Frederik Jakobsen (10+1)
4 Tero Aarmio (9+2)
5 Christian Thaysen (7)