Nørre Torv får pølsevogn

Foto: René Lind Gammelmark

Jan The Pølsemann havde tidligere en pølsevogn stillet op på Chr. Lundsgårdsvej i Grindsted. Men da han havde købt Fru Kristof i Hejnsvig og Café Grindsted havde han sat pølsevognen til salg, og inden sommerferien blev pølsevognen lukket ned. Fra den 24. august er det igen muligt at købe pølser mv. fra vognen, dog ikke fra den gamle placering, men derimod på Nørre Torv. Dorthe Eienstrand har nemlig købt vognen, og fået tilladelse til at stille den op på Nørre Torv. Pølsevognens nye navn bliver “Alle tiders pølsevogn”. Dorthe Eienstrand får hjælp af hendes mand Johnny “Murer” Christensen, der skal køre vognen ned på torvet om formiddagen, og hente den hjem igen ved lukketid. Det bliver også ham der skal hjæpe til i week-enderne. I øjeblikket er de  igang med at renoverer vognen, og fjerne klistermærker mv. Ud over pølser og burgere, vil der også komme til at kunne købes langtidsstegte grillkyllinger fra en ovn , ligesom den Shell havde. Åbningstiden for pølsevognen vil være fra kl.11 om formiddagen til kl. 19 om aftenen. Brødet til hotdogs og burgere, vil blive leveret af Guldbageren i Grindsted.

Det er i denne ovn kyllingerne skal tilberedes – Foto: René Lind Gammelmark