Koncert med Hans Henning Johansen og Per Weile Bak

Foto: Pressefoto

Onsdag d. 29. august byder Grindsted Musikforening på noget af en nyskabelse indenfor musikkens verden. 2 dygtige lokale musikere har fundet sammen i en helt ny og spændende konstellation: Hans Henning Johansen som de fleste sikkert kender fra Rattlesnakes, har fået sig en ny ”legekammerat” – nemlig Per Weile Bak, leder af Billund Kulturskole.

Hans Henning har mere end 40 års erfaring i musikbranchen som sanger, guitarist og komponist. Han spiller både egne numre kombineret med et stort repertoire fra country-, pop- og folk-genren. Hans Henning er særlig kendt fra bandet Rattlesnakes, med hvilket han har udgivet tre albums. I 2016 udgav Hans Henning en solo-CD med egne numre, og i 2017 udkom singlen No More Words

Per er oprindeligt uddannet som klassisk musiker med guitar og lut som sine hovedfag. Han har mere end 25 års erfaring som musiker i mange forskellige grupper og ensembler, hvilket har givet ham et særligt basspil, som både understøtter og samtidig er dynamisk og smidigt. Per har vundet flere internationale musikpriser og indspillet fire CD’er med ensemblet Duo al Dente.

Musik og nærvær
Som lys på bordet, ild i pejsen og whiskey i glasset. Sådan er oplevelsen, når duoen Hans Henning & Bak leverer musik og nærvær. Stemningen er afslappet, og luften fyldes af hygge, intensitet og måske et strejf af melankoli.

Duoen består af to kvalitetsmusikere, der kræser for de musikalske detaljer, og så befinder de sig bare rigtig godt i selskabet med både publikum og hinanden.

Det bedste fra før og nu
Hans Henning & Bak griber ned i de seneste årtiers musikalske skattekiste. Stilen er pop, country og folk i en eksklusiv blend, hvor internationale hits får følgeskab af stedsegrønne danske træffere. Ind imellem dukker Hans Hennings egne sange op, alt sammen leveret i en eksklusiv kombination af sangvokaler, guitar og bas.

Grindsted Musikforening glæder sig rigtig meget til at byde velkommen til en forrygende aften i festugeteltet på Nørretorv.

Koncerten starter kl. 19.30, og det koster kun kr. 50,- i entre incl. en øl eller et glas vin – så det er ikke prisen, der skal holde folk tilbage skriver Grindsted Musikforening i en pressemeddelelse.

Billetter sælges hos Kontorbutikken, Nørregade 13 eller ved indgangen.