Boutique Mary gav grillpølser og øl

Foto: René Lind Gammelmark

Pigerne hos Boutique Mary i Grindsted havde inviteret kunderne ned i butikken til grillpølser og øl. Invitationen var ikke kun til kunderne, men også dig, din nabo, din søster, din mor, din veninde, og deres bedre halvdel, ja kort sagt alle der havde lyst var velkomne.

Fra kl. 16.30 til 18.00 torsdag var der gang i grillen, hvor der blev grillet pølser og ristet brød. Der var en del der  benyttede sig af tilbuddet, og aldersspredningen var stor, både ældre, unge og børn. Årsagen til at Boutique Mary havde arrangeret at man gratis kunne komme og få grillpølser og drikkevarer, var at personalet gerne ville byde alle velkomne hjem efter en forhåbentlig rigtig god sommerferie, både til dem der havde været på ferie, men også til dem der  har nydt sommeren hjemme. 

Arrangementet bliver gentaget næste torsdag, den 23. august fra kl. 16.30 til kl.18.00