Tør du se Dødens Gab i Svømmehallen ?

Foto: Universal Pictures

Nu har du chancen i MAGION den 5. oktober – men tag hellere en ven med. Hajerne cirkler nemlig omkring på storskærmen og du ligger i mørket i en badering.

I efteråret lancerer MAGION i samarbejde med Connectsport Danmarks vildelse filmoplevelse. Begivenheden går i al sin hårrejsende enkelthed ud på at flyde rundt i en badering i svømmehallen i mørket, mens kultklassikeren ‘Dødens gab’ bliver vist på storskærm.

En billet til den angstprovokerende oplevelse koster 150 kr. Du får en badering og selvfølgelig lov til at krølle tæer og kigge nervøst ned i vandet omkring dig, mens den blodtørstige hvidhaj tager for sig i menneske-buffeten oppe på storskærmen. Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer – hvis du har nerverne til at holde glasset stille…

”Vi ku’ ikke lade være – det lød simpelthen for sjovt og anderledes, da vi fik præsenteret ideen. Nu må vi se, om vi er de eneste, der kan se det sjove i at se Dødens Gab i svømmehallen – billetsalget er åbnet”, siger eventmanager Mads Søbye Helbo fra MAGION.

Touren er et samarbejde mellem medlemmer i netværket ConnectSport, og løber af stablen fra uge 40 i oktober og året ud. Premieren er i MAGION i Grindsted.

”Vi skal videreudvikle events i hallerne og dette er en super fed event, som vi også har på planen skal videreudvikle sig i de kommende år”, udtaler Peter Mejer Mortensen fra ConnectSport i en pressemeddelelse fra Magion.

Tilmelding foregår via MAGION.dk

Foto: Universal Pictures