Internationale Børnekulturdage i Billund

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

I dagene fra den 23. – 25. august 2018 er der i Billund Centrum og Billund Centret de internationale Børnekulturdage. Alle er velkomne.

Det er en farverig fest med fokus på leg, læring, kreavitet, og på mødet mellem forskellige kulturer, og på oplevelser ud over det sædvanlige.

Fredag og lørdag kan der opleves alt fra workshops i Bibliotekets, Billedskolens og Musikskolens telte, og som sidste år vil der også være et stort Maker Space.

Programmet er bredt, der er noget for alle – for små, store og hele familien.
Torsdag den 23. august vil der blive optræden med Billund Pegekantori og Thomas Buttenschøn.

Fredag den 24. august byder på den officielle åbning af Trekantområdets Festuge, som Billund Kommune i år har værtsskabet for.

Fra den store scene underholder blandt andre: Albert Dyrlund, Mek & Kalle’s Åh Abe Show, ÆSKEN der spiller børnejazz for de mindste.
Fredagen afsluttes med koncerter med Basim og Toko.

Lørdag den 25. august starter med det traditionsrige Regatta Rally, hvor den hurtigste LEGO båd kan vinde spændende præmier, til sæset på bækken.

Herudover er der Youtuberen Alexander Husum der kommer på besøg, koncerter med Julie Bertelsen, Kulturskolens talentlinje og Multi Kulti – en to timers international fest.

Se programmet her