Family Run i Billund

Foto: Billund Kommune

Som deltager i Family Run skal du blot have LYST til at deltage i et familieløb og MOD på, at det hvide tøj du starter i, er langt mere farverigt, når du løber over målstregen ved Billund Centret.

Lørdag den 25. august – midt i Børnekulturdagene  –  med start klokken 13.30 er der premiere på en ny farverig gratis event i Billund By.

Startskuddet lyder ved LEGO® House. Ruten er 4 km., og du vælger selv, om du vil gå, løbe eller spurte sammen med din familie, venner, kollegaer og naboer.

Family Run er gratis men med tilmelding – og planen er, at det skal være en tilbagevendende event i Billund.

Du skal blot have lyst til at deltage i et familieløb og mod på, at det hvide tøj du starter i, er langt mere farverigt, når du løber over målstregen ved Billund Centret.

Før løbet fra kl. 12 ved LEGO® House, er der forskellige sjove aktiviteter med fokus på farver, og efter løbet kan du finde madkurven frem og hygge med din familie og venner på græsset bag Billund Centret.

 

Initiativet til Family Run på Playline kommer fra Sundhedsstaben i Billund Kommune – og sammen med de mange frivillige fra Løbeklubben og Halløj i hallen – idræt på tværs, kan løbet blive en realitet.

 

  • Vi glæder os til at se en hel masse farveglade deltagere den 25. august 2018, når startskuddet lyder ved LEGO® House, Ole Kirks Vej 1, 7190 Billund, siger Lene Bruun, der er leder af sundhedsstaben i Billund Kommune.

 

Nysgerrig? Læs mere på Oplevbillund.dk – hvor du også kan tilmelde dig og din familie, venner, naboer, kollegaer skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.