Havevandring i Ediths have

Foto: Teddybearartmuseum.dk

Torsdag d. 30. august 2018 kl. fra kl. 18.30 til 20.00 er der mulighed for at se EDITHS HAVE og høre historier om havens og husets historie.

Teddy Bear Art Museum inviterer til havevandring i EDITHS HAVE. Hør havens mangeårige gartnere Birthe og Jens fortælle om havens og husets spændende historie. Den tidligere private have har været tilgængelig for offentligheden siden åbningen af Bamsemuseet og der venter dig en stor oplevelse.

Birthe og Jens der har været med til at udvælge planter til haven i tæt samarbejde med Edith Kirk Christiansen vil fortælle om idéen bag haven, blomster og planter som havde særlig betydning for LEGO familien, om havens skulpturer og meget andet.

Program
Vi mødes ved Hovedindgangen til Bamsemuseet kl. 18:30.
Havevandring varer ca. 40 min. og foregår på stier med slotsgrus og derfor kan kørestolsbrugere også deltage.
Efter havevandringen fra kl. 19.15 – 20.00 serverer vi kaffe og kage i Bamsecaféen hvor Birthe og Jens vil svare på spørgsmål om haven.
 

Tilmelding senest onsdag d. 29. august.
Du kan tilmelde dig på: info@TeddyBearArtMuseum.dk , på vores hjemmeside, pr. telefon 75 33 18 45, pr sms 20203541eller gennem vores Facebook side.

Pris: DKK 100 pr. person inkl. kaffe & kage.

Se venligst dette link.

Haven tilhører det tidligere private hjem af LEGO familien og har fået navn efter Edith Kirk Christiansen, som var en ivrig haveentusiast. Haven blev grundlagt i 1959 og frem til Bamsemuseets åbning var den privatejet. I forbindelse med Teddy Bear Art Museums åbning i maj 2018 er haven nu åben til gæster i museets åbningstider. Havebesøg er gratis skriver teddybearartmuseum.dk i en pressemeddelelse.

Hver tordag er mulighed for at få kaffe og te ad libitum, samt et stykke hjemmebagt kage for 49,- kr. pr.person, her er tilmelding IKKE nødvendigt.