Nordisk Bronze til Christoffer Frost

PR-Foto

I storm og regn i nordsvenske Gävle løb 21-årige Christoffer Frost-Jensen Johansen fra Sdr. Omme IF søndag 12. august sin første 800 meter i de røde/hvide farver.

Efter et længere skadesforløb i foråret, har Christoffer og træner Kai Thomsen arbejdet hårdt og målrettet på at genfinde topformen. Et projekt der er lykkedes til fulde – først med ny personlige rekord i Aarhus 28. juni og efterfølgende landsholdsudtagelse.

I et meget tæt opløb i kampen om guldet ved Nordisk/Baltisk Mesterskab U23, var det Christoffer der blev sorteper med en sølle halv meter. Finske Markus Teiula vandt i 1.53.31, med svenske Anton Persson på 2. pladsen i 1.53.61 og Christoffer tog bronzemedaljen i 1.53.81.

En meget flot international debut af den unge Sdr. Omme-løber, der samtidigt slog den på papiret suverænt bedste dansker Andreas Lindgren fra Sparta København med 2 sekunder.