Mere end 65 motorcykler og biler følger på fredag Erik Fjordvald Larsen fra Aalborg til Grindsted

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

I forbindelse med den tragiske ulykke der skete ved Thy Træf hvor Erik Larsen Fjordvald efterfølgende døde af, har motorcykelklubben De Frie Sjæle arrangeret kortegekørsel fra Aalborg til Grindsted fredag den 24. august, under politieskorte. Folk der gerne vil være med helt fra starten af kortegen, skal være klar på tilkørselsbanen ved 29 Svenstrup kl.11.00. I Filskov holder optoget i tomgang i et minut, ud for Midtgårdvej hvor Erik Larsen Fjordvald boede sammen med sin hustru. Herefter fortsætter optoget til sygehuskapellet i Grindsted. Kortegekørslen afsluttes med kaffe i klubhuset. Se mere her. Erik Larsen Fjordvald bliver begravet i Filskov Kirke på tirsdag den 28. august, og familien ønsker ikke, at der deltger andre end familien og den nærmeste omgangskreds til begravelsen.

Indsamlingen er stadig i gang, mandag eftermiddag var beløbet oppe på  over 16.000 kr.  Link til indsamling her