Tour De Pedal cykler igen lørdag i Festugen

Arkivfoto: René Lind gammelmark

Cykelminister Hans Jørgen Mogensen og Tour De Pedal cyklisterne cykler igen om lørdagen i Grindsted Festuge. Det kommer til at ske på næsten samme måde som sidste år, hvor 30-40 cyklister cyklede ind af fordøren på intersport, igennem butikken, og ud af bagdøren. Det var en idé som Hans Jørgen Mogensen sammen med Kristian Duedahl og Jens Thrane fra Intersport fik sammen. I år er der bygget mere på, for Michael Tronborg og Kenni Jensen fra Bike Concept i Nørregade  bliver også besøgt. Det starter lørdag den 1. september kl. 9.30 med kaffe og rundstykker til alle der cykler med. Morgenmaden som Tour De Pedal står for bliver servert i Festugeteltet på Nørre Torv, og efter en times tid kører de igennem Intersport, forbi den gamle Aldi bygning og over til Bike Concept og om i gården, hvor der vil være lidt til de deltagende cyklister, herfra kører de videre ud på en 10 km. lang rute.