Ældre Sagen i Grindsted er klar til en ny sæson

Foto: Ældre Sagen Grindsted

Ældre Sagens Lokalafdeling i Grindsted har et stort program klar til sæsonen 2018-2019.

I oktober, februar og marts inviterer vi atter til vore meget populære suppeaftener på Mødestedet.

Der er traditionelt fuldt hus – så det er en god idé at få sig meldt til i god tid, skriver formanden for Ældre Sagen i Grindsted, Troels Gydum i en pressemeddelelse.

SENIORBIOGRAFEN er fortsat en af vore faste aktiviteter, der i den kommende sæson “løber over lærredet” – som sædvanlig – den første torsdag i månederne september, oktober, november og december.

De seneste planer for vore traditionsrige og velbesøgte UDFLUGTER/TURE er faldet på plads – og i den kommende sæson arbejder vi med tre arrangementer:

En 1-dagstur, en 3-dagstur samt en længerevarende tur til udlandet.

De præcise rejsemål er i skrivende stund ikke endelig aftalt med Ansager Turist, der traditionen tro står for vore ture og rejser. Så hold øje med annoncer i ugeaviserne og på vores hjemmeside.

Der er nye og spændende teaterture under opsejling og vores tilbagevendende FORÅRSFEST for medlemmer afvikles den 5. april 2019 i Magion.

I den mellemliggende periode har vi en perlerække SØNDAGSTRÆF med gæsteoptræden af bl.a. Niels Green og Kurt(kaffe-med-Kurt)Leth samt Tim Hansen og Søren Ervig.

Søndagstræffet den 2. december er forbeholdt vores julefrokost, der atter i år afholdes på Mødestedet.

Og året igennem er der naturligvis sprudlende aktivitet på vores MOTIONSHOLD, på BOWLINGBANERNE, på CYKEL- & MARCHTURE og sved på panderne i vores FITNESSLOKALE.

Også vore socialhuminatære indsatsområder, som som for eksempel:

TELEFONSTJERNEN, BEDSTEMØDRESTEDET, INDKØBSHJÆLP, BESØGSVEN HOS DEMENTE, DEN HJÆLPENDE HÅND med flere er naturligvis faste, løbende tilbud året rundt.

Årets arbejde sluttes af med vores årsmøde, der afvikles på Ungdomsgården, den 6. marts 2019.

Alt dette og meget mere – er de tilbud, som Ældre Sagen i Grindsted arbejder med i det daglige – og tilbyder vore ældre medborgere skriver Troels Gydum i pressemeddelelsen.