Serie 2 fodbold lokalopgør mellem Billund og Grindsted endte uafgjort

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften mødte Grindsted GIF Serie 2 herrer Billund IF.

​Efter 1 minut scorer Christian Hansen, assisteret  af Sebastian Øhlenschlæger mål.

8 minutter inde i kampen er stillingen 1-1 efter straffespark.

26 minutter ind i kampen er stillingen 1-2 efter straffespark ved Patrick Lauridsen (Jesper Schmidt)

Efter 70 minutter er der udlignet så der står 2-2

Kampens spiller: Jakob Tønning

Grindsteds holdopstilling:
Jakob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Øhlenschlæger
Mads Mahler Johannesen
Kevin Rajakumar
Jesper Schmidt
Christian Hansen
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Sebastian Svejstrup
Simon Poulsen
Morten Nielsen

​Træner Christian Thorne har skrevet følgende referat fra kampen.

Såsan skal et lokalopgør være
Der var tænding og fight, og begge hold leverede en god fodboldkamp, der kunne have givet en sejr til begge hold, men resulterede i en pointdeler. Vi kom for en sjælden gang godt fra start, og allerede i det første minut bringer altid farlige Christian Hansen os i front på en hovedstødscoring efter frisparksindlæg af Sebastian Øhlenschlæger, der sammen med Kevin Rajakumar leverede en helstøbt indsats på vore backs. Desværre faldt udligningen ret hurtigt efter, hvor Billunds dygtige midtbanespiller Jesper Blicher scorer på et straffespark, som vores fremragende målmand Jakob Tønning får hånden på, men desværre ikke nok til at forhindre udligningen. Tønning står en særdeles god kamp, og i første halvleg henter han et hårdt skud helt oppe i målhjørnet. Vanvittig redning af GGIFs bedste onsdag aften. Vi kæmper stenhårdt for at lukke ned for Billunds dygtige centrale midtbane, og især unge Patrick Lauridsen træder i karakter, og viser stor styrke både defensivt og offensivt. Det er netop vort unge talent, der knap tyve minutter efter udligning atter bringer os foran, da han scorer sikkert på kampens andet straffespark, der blev begået mod pågående Jesper Schmidt, der igen ydede et forbilledligt løbearbejde på kanten. Jesper Schmidt er yngste mand i en flok af hele seks spillere under 20 år, der var at finde i truppen i den svære udekamp. Første halvleg er ret jævnbyrdig, dog kunne vi have bragt os på 3-1 på en kæmpe mulighed, men desværre… denne scoring havde måske været meget afgørende.. men i fodbold er der altid mange “måske’er”.

Anden halvleg indledes som første, men ca. midtvejs kommer vi i store vanskeligheder. Billund finder gode kombinationer frem, og vi mærker et større pres. Vi indkasserer et gult kort midtvejs, og kort efter er udligningen en kendsgerning. Billund har overtaget, og vi slider for at holde os inde i kampen i undertal. Vi har knapt været fuldtallige, før vi får endnu en advarsel, og endnu en periode med pres mod eget mål og mange defensive meter tærer på energien. Flere spillere mærkes af det hårde slid, og der bliver skiftet flittigt ud, for at massere kramper i lægmuskler. I slutfasen får vi trods en længere presset fase lagt spillet fremad, og stålsat vilje fremtvinger mulighederne til at afgøre kampen, men den sidste energi mangler. Uafgjort 2-2 er alt taget i betragtning et udmærket resultat af lokalopgøret, hvor man bestemt ikke var bedste venner fra kl. 18.30 til 20.15, men efter kampen kunne man trykke hænder og udvise respekt for hinandens indsats. Sådan skal det være.

Næste kamp er lørdag på hjemmebane, hvor vi kl. 14.00 byder oprykkerne fra Næsbjerg RUI “velkommen” på Grindsted Stadion. Til denne kamp må vi igen undvære forårets topscorer Kenni Jensen, ligesom et par stykker mere har meldt afbud. Det bliver spændende, for så giver det muligheden for at se endnu flere af klubbens mange unge talenter.