Kortege fra Aalborg til Grindsted tog afsked med Erik der blev dræbt af en flyvende teltpløk

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag kørte en kortege med omkring 100 motorcykler og biler turen fra Aalborg Sygehus, over Filskov til Grindsted Sygehus, hvor kisten med Erik Larsen Fjordvald skal stå i kapellet indtil tirsdag hvor han skal begraves i Filskov Kirke. Erik var medlem af MC Klubben Frie Sjæle, og døde som følge af en ulykke der skete på Thy Træf, hvor en vildfaren teltpløk ramte ham i halsen, mens han var igang med at stormsikre et telt under stormen “Johanne” fredag den 10. august 2018. Han døde om søndagen som følge af de kvæstelser han fik ved ulykken. MC Klubben Frie Sjæle har på internettet haft en indsamling via CAREMAKER hvor man har samlet penge ind til de efterladte, blandt andet til dækning af betaling af kørsel i motorcykel fra Aalborg til Grindsted, samt hjælp til begravelsen. På nuværende tidspunkt er det indsamlede beløb 23.770,- kr. dvs, 158% over målet på det 15.000 kr. 

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.       Klik her for at se video fra Grindsted