Åbning af Trekantområdets Festuge – se de mange billeder

Foto: René Lind Gammelmark
Billund har værtskabet for Åbningen af Trekantområdets Festuge – en fælles festuge på tværs af de 7 kommuner Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle, Billund, Vejen og Haderslev. Åbningen af Trekantområdets Festuge bliver i år iscenesat i en forestilling, der tæller ikke mindre end over 400 deltagende børn fra BillundSkolen og International School Of Billund, Balletdansere fra Billund Kulturskole foruden fire professionelle dansere. Det hele arrangeres af den internationalt anerkendte koreograf Ingrid Kristensen.
Samtidig var der Internationale Børnekulturdage i Billund, og her var der mange aktiviteter.  F.eks. kunne man afprøve sine kreative evner i et telt, som Billund Bibliotekerne havde stillet op. Børnekulturdagene varer til og med lørdag.
 
Klik på de mange billeder nedenunder for at se dem i stor størrelse.