Grindsted GIF Serie 2 herrer mødte Næsbjerg

Foto: René Lind Gammelmark

​Lørdag den 25. august spillede Grindsted GIF Herre Serie2 fodboldkamp mod  Næsbjerg FUI.  Kampen endte 1-1.

Efter 15 minutter lavede Jesper Schmidt mål, assisteret af Christian Hansen.

Efter 44 minutter udlignede Næsbjerg.

Kampens spiller: Simon Poulsen

Grindsted stillede med følgende spillere:
Emil Boes
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Øhlenschlæger
Kevin Rajakumar
Jesper Schmidt
Christian Hansen
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Sebastian Svejstrup
Simon Poulsen
Kristian Karlsen
Ruben Ionica

​Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Bedst lige at sove på det
For følelsen var ikke ret god efter kampen, hvor oprykkerne fra stærkt fightende Næsbjerg burde være en opgave, vi skulle kunne håndtere. Vi er startet med resultater som godt kan accepteres – vundet, uafgjort, uafgjort – og ligesom i foråret tegner det til at kunne blive en svær sæson, hvor mange af holdene kommer til at ligge rigtig tæt i tabellen. Selvom vi har mistet spillere i sommerpausen, modtaget afbud fra nogle stykker til dagens kamp og stillede med et ultra-ungt hold, så havde jeg en stensikker tro på, at vi kunne gå fra banen med tre point, og vi producerede sådan set også chancerne der til. Men det var som om, at vi ikke toppede koncentrationsniveauet og viljen til bevægelse, og så endte det ud med en lidt lunken fornemmelse efter kampen. Vi spillede egentligt meget fint, og vi forsøgte at sætte spillet samtidig med, at vi skulle arbejde godt defensivt for at afværge de lange bolde til Næsbjergs fysisk stærke targetman, der fodrede de bevægelige og hurtige spillere omkring. Men når jeg nu har sovet på det, så ser jeg jo også potentialet i mine spillere. Blandt de 14 spillere var blot tre ca. medio tyverne, resten yngre og enkelte meget yngre. Og de gør det altså godt. Det synes jeg. Det lover godt for fremtiden – og man skal finde tålmodigheden frem. For jeg vil helst vinde hver gang. Vinde alt. Virkeligheden er sjældent sådan, men som træner ønskes der resultater i nuet også. Vi bygger op igen, og fundamentet ser solidt ud – det lover godt for fremtiden i GGIF. 

Næste opgave bliver på udebane mod Spangsbjerg IF, og vi spiller lørdag kl. 13.00. Det bliver noget af en udfordring, og jeg tror, at Spangsbjerg kan blive et af de hold, som vil toppe puljen, når de 12 kampe er spillet. Og det er netop kun 12 kampe og ikke 14, da FC King George desværre måtte trække stikket pga. det man kan betegne som spillerflugt.