Børnene blev trænet af stjernerne

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag den 26. august trænede de unge idrætsudøvere sammen med Fodboldspiller Martin Jørgensen, Håndboldspillerne Lars Krogh Jeppesen og Jesper Nøddesbo, VM-svømmeren Marina Heller Hansen og den danske badmintonlandsholdstræner Thomas Stavngaard.

DJS Træn med stjrnerne var et samarbejde med Den Jyske Sparekasse, Billund Kommune og det lokale idrætsliv. Ideen var at give børnene en god oplevelse med deres idræt, og samtidig give dem lejlighed til at suge inspirerende og måske tankevækkende erfaringer fra eliteidrættens verden. Uden støtte fra Idrættsforeningerne, Trekantområdets Festuge og ikke mindst Den Jyske Sparekasse kunne vi ikke løfte dette arrangement fortalte eventkoordinator i MAGION, Mads Søbye Helbo.

For at se en ca. 3 minutter lang video skal du klikke her.

Klik på billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse