Sydbank sponserer indslag på Torvet i Grindsted Festuge fredag den 31. august

Bruno Jochumsen - Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 31. august bliver det spændende at være på torvet i Grindsted. Udover vinsmagning fra kl. 14.00 til 18.00 er der koncert med Horsens Politi Orkester og ”Fællessang på torvet”, hvor Stig Møller og koret VOKALIAS hjælper sangglade gæster med at synge dejlige danske sange. – Bl.a. skal vi synge Sebastians udgave af ”I Danmark er jeg født”, mange af Kai Normann Andersens kendte sange, udvalgte sange af John Mogensen samt en ”lokal” overraskelse.

20.00 – 22.00: Vinsmagning fortsætter i festteltet på Nørre Torv, hvor der kan købes en let tapasamretning. – Hertil hyggemusik. – Billetter til vinsmagningen kan købes i Kontorbutikken (begrænset antal). 

I forbindelse med koncerten fejrer Sydbank filialchef Bruno Jochumsens 40 års jubilæum og serverer frikadeller og kartoffelsalat med et glas øl, vand eller vin og at der vil være mulighed for at vinde små lodtrækningspræmier. Der er slushice til børnene.

For at fejre den sportsglade filialchef, har Grindsted Motion lovet at planlægge et 4 km motionsløb og Grindsted Cykelmotion laver en 40 km cykelrute for folk på racercykel eller mountainbike og med cykelhjelm. Begge dele starter fra Torvet kl. 17.30.

Alle er velkommen til at deltage og kan bare møde op, det gælder ikke om at vinde men om at være med. Efter motionen slutter deltagerne sig til musikfesten på torvet.

Horsens Politi Orkester, der dirigeres af Knud Albert Jepsen, består af ca. 40 musikere, heraf 2 lokale: Per Knudsen (tenor saxofon) og Flemming Boisen (tuba).

Vi håber på godt vejr til arrangementet på fredag, og så vil vi sørge for at der bliver opstillet stole på Torvet, så tilhørerne kan sidde ned og nye musikken, siger Bruno Jochumsen

Kl. 17.30: 4 km motionsløb, 40 km motionscykelløb
Kl. 18.00: Musik og fællessang
Kl. 19.00: Lodtrækning om 40 x fl. rødvin