Asfaltbal for børnene på onsdag

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag formiddag er der kl. 9.30 børneunderholdning i festteltet på Nørretorv, billetter skal bestilles hos Billund Kommune.

Æsken er en børnemusikgruppe, der spiller sjovt, professionelt og ambitiøst børnemusik.

“At befinde sig i Æskens univers er altid fantastisk, men jeg har sjældent oplevet noget så magisk som at træde ind i Tidsrejsen. Her er kræset for alle sanser. Æstetiske dimser, dutter, hatte, gramofoner, VHS bånd og Sidsels stemme sæter rammerne for et finurligt eventyr ind i en anden verden. At vi samtidig lærte om jazzens historie, og at mine børn ønskede at vi hørte Billie Holiday da vi kom hjem var bare ekstra flødeskum” skriver de på trekantområdetes festuges hjemmeside.

 

Æsken består af: Sidsel Bech Killerich (vokal og guitar), Lasse Bech Killerich (trommer), Janus Holst Aaen (guitar og vokal), Kristian Koldbro (bas og vokal).