Kom og se de lokale kunstnere arbejde lørdag fra kl. 10 – 16

Lørdag fra kl. 10.00 til kl. 16.00 er gymnastiksalen på Nordre Skole i Grindsted omdannet til et arbejde værksted og galleri for kunstnere fra Grinsted og omegn.

En række kunstnere har sagt ja til at bruge denne dag på at præsentere deres værker, redegøre for, og på anden måde give indblik i deres arbejdsmetoder og i det hele taget svare på spørgsmål fra dem, der kigger forbi.

Også et par talentfulde elever fra Billund Billedskole deltager sammen med deres lærer Hans Ole Herbst. Desuden kan man møde kunstnerne Bodil og Jørgen Lisborg, Ellen A. Roesgaard, Lene Hygum, Lisbeth Dalsgaard, Jette Guld Lerke-Møller, Lene Eisig, Pia Daae, Kirsten Danielsen, Hanne Ernst, Bodil Ølholm, Naia Bjert og Anette van Straaten.

Arbejdsmetoderne og motiverne er vidt forskellige fra kunstner til kunstner, men fælles for dem alle er, at de brænder for billedkunsten. Der bliver mulighed for at se maleri, akvarel, keramik, porcelæn og vævning.

Kig forbi og se de mange smukke, farverige, indholdsrige og fængende værker. Der er ingen købstvang, men måske falder du lige netop over det maleri, den tegning eller anden form for kunstværk, du netop står og mangler.