Over 400 fagpersoner fra Billund Kommune til Læringskaravane I Sdr.Omme

Foto: Pixabay

Over 400 lærere og pædagoger samt ressourcepersoner fra PPS og Forvaltningen i Billund Kommune var forleden var til den årlige Læringskaravane.

Karavanen blev afviklet af to gange fra 14.30 til 17.30 og 18.00 til 21.00 og bød på fælles oplæg om relations-kompetence i undervisningen ved Louise Klinge som er Cand.mag  i dansk og filosofi samt vinder af ph.d. Cup 2017 og skolekonsulent. Derudover var der et praktikeroplæg, hvor der var fem muligheder at vælge mellem.

  • Læringskaravanen er en del af Program for Læringsledelse, hvor vi netop har fået den anden af to læringsrapporter som viser at både skoledelen og dagtilbud oplever fremgang. Når man oplever engagementet og lysten til at deltage aktivt sådan en dag som i dag, så forstår man godt de gode resultater. Det, at mærke fællesskabet som rækker ud over den enkelte og skolen, viser at vi alle er en del af noget større siger Morten Kirk Jensen, der er skolechef i Billund Kommune.

Deltagerne kunne blandt andet billedlig talt tage iltmasken på og høre om at skabe begejstring i sit klasseværelse, om didaktisk overskud, og om at skabe stærke og fælles referencerammer.

 Blandt deltagerne var Flemming Marquardt, der er lærer på BillundSkolen, og han var godt tilfreds med udbyttet fra dagen.

  • Jeg synes vi har fået bekræftet at vi fat i den lange ende i forhold til de ting vi gør i dagligdagen, og når man som jeg er forholdsvis nyuddannet er det rart, siger Flemming Marquardt der var inde til oplægget – Tag iltmasken på og skab begejstring i dit klasseværelse med Gry Bastiansen.

Karina Jensen – Børnehaveklasseleder Vestre Skole
Var til oplægget Kan vi – så kan I med skoleleder Søren Toft Mølgaard fra Aars Skole. 

  • Det har været en god dag og et godt oplæg helt nede på jorden som handlede om drengene og deres faglige trivsel og hvor vi fik gode konkrete muligheder. Blandt andet at sætte i system, hvordan man i løbet af året når rundt om alle på skift og ikke kun dem som måske har det svært, siger Karina Jensen.

Den 25. september holdes endnu en læringskaravane, denne gang for alle dagtilbuddene skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.