20 Hold er tilmeldt til Stafet for livet i Billund Kommune

I week-enden bliver der afholdt Stafet For Livet på stadion i Filskov, og over 400 deltagere, 32 fightere og 20 hold er allerede nu klar til 24 timers Stafet For Livet. Men du kan sagtens nå det endnu.  Tilmelding kan ske HER.

Det hele starter lørdag den 1. september kl. 11.00 og slutter søndag den 2. september kl. 11.00

Stafetten bliver i år åbnet af Stafetambassadør tidligere politidirektør Per Larsen, og så fortsættes der ellers med et righoldigt program helt frem til søndag kl. 11 hvor det hele slutter!

Bording Tambourkorps slår takten an til den første runde, hvor det er fighterne der går i front efterfulgt af alle stafetdeltagerne.

Alle fightere inviteres derefter til en lækker frokost, inden der gåes runder eller der nyders et besøg i wellness teltet, hvor der står behandlere klar til at nurse om fighterne.Alle andre betaler for en behandling, som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

God musik og underholdning
Igen i år kan vi byde velkommen til en buket af velvillige mennesker som uden vederlag stille op, for at være med til at fejre livet, give håb og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Som altid gælder det, at  uanset hvad man udøver på stafetten, så gør alle det frivilligt.

Musik fra scenen
Eftermiddagens musiske indslag indledes af Ronnie & Friends, og også Esben Horn Risgaard kendt fra Poptalent synger og spiller på stafetten.

Lørdag aften går Jelling Big Bands 20 mands store orkester på scenen med glad swing musik, fed blues, soul og rock.

Brdr. Vips fra Grindsted viser fodbold Freestyle. De er fantastiske med en bold.

Klovnen Karla Kanon gir´ en på opleveren for børn og barnlige sjæle, og Sussie maler ansigtsmaling i festlige farver, og er man til stenmaling så kommer gruppen  Vild med sten fra Brande og er behjælpelige med at kreere flotte sten, og det sker alt sammen i børneteltet.

Søndag byder på morgenstræk ved Carina Ottesen, og Tørring Ultimate viser tricks med en frisbee

Se tidligere artikler om samme emne:

Stafet for livet i Billund Kommune

Over 300 tilmeldte til Stafet for livet i Billund Kommune – du kan stadig nå at tilmelde dig