Halløj i Hallen

Foto: René Lind Gammelmark

På søndag den 2. september er der Halløj i Hallen, det foregår i Magion fra kl. 10.00 til kl. 12.00.

Det koster 10,- kr. at komme ind, og det betales ved indgangen til Hal 3. Her bliver der udleveret et mærke, der også skal bæres når man vil besøg E-Sport.

I Hal 3 har GGIF Gymnastik sat redskabsbanerne op, så der er rig mulighed for at både store og små kan få rørt sig og få prøvet kræfter med lidt af hvert. Der er instruktører og hjælpetrænere til stede, man al leg foregår naturligvis på eget ansvar.

I E-Sportslokalet der ligger ovenpå biblioteket, er der folk der vil være behjælpelig med at starte spil mv. Der er begrænset antal pladser, og der vil være tidsbegrænsning på , og hvis man skal holde en pause kan man passende tage turen ned i Hal 3 og få rørt musklerne. 

Kendskab til gymnastik, compterspil eller ej, så kig forbi, alle er velkomne.

Arrangør: E-Sport Grindsted og GGIF Gymnastik