Flere var til frokostjazz i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Festuge plejer at slutte af med Frokostjazz i Festugeteltet på Nørretorv. Dette år, der var det tiende år hvor der har været Festuge i Grindsted, var ingen  undtagelse. 70 havde købt billet til spisning i teltet, og der er 20 mere end sidste år. Jan Poulsen fra Grindsted Festuge kunne derfor konstatere at det stille og roligt blev et arrangement der kom flere og flere til. Maden var i år leveret af Lyngbowl Surprise, og under kyndig ledelse af Vibeke Kristensen blev retterne stillet frem på bordene så folk kunne komme og fylde tallerkenerne op, og hun lovede at ingen ville gå sultne fra teltet. Musikken blev i år spillet af Flying Jazzman Kvintet. Dem der ikke havde købt spisebillet, havde dog mulighed for gratis at høre Frokostjazz alligevel, for musikken var sponseret af Sydbank og Trekantområdets Festuge, det eneste der kostede noget var spisebilletten der kostede 100 kr.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.