Grindsted GIF spillede uafgjort på udebane mod Spangsbjerg IF

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted GIF Serie 2 herrer mødte lørdag den 1. september på udebane Spangsbjerg IF, og resultatet af kampen blev uafgjort 1-1.

Efter 55 minutters spilletid scorede Kaspe “Kalle” Knudsen assisteret af Jesper Schmidt mål.

Efter 85 minutters spilletid udlignede Spangsbjerg IF til 1-1.

Kampens spiller: Claus Svejstrup

Holdopstilling Grindsted GIF
Jacob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Øhlenschlæger
Kevin Rajakumar
Jesper Schmidt
Marc V. Christiansen
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Claus Svejstrup
Nicklas Melvej
Henrik Bagger
Rasmus Horsted

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen!

Hattrick… i uafgjorte 
Det giver selvtillid at være ubesejret, men der tikker for få point ind på kontoen, når udbyttet er mange uafgjorte kampe. Efter sejren i første runde er det blevet til tre “delere” i træk, og denne gang 1-1 efter en velspillet kamp på den svære udebane ved Gjesing Fritidscenter, hvor Spangsbjerg IF hører hjemme. I øjeblikket er både første- og andetholdet ramt af mange afbud. Det giver panderynker så dybe som plovfurer og tapper i den grad energi hos trænerteamet, der fra runde til runde må gennemføre en del rokeringer. Til kampen mod Spangsbjerg var der hele seks nye ansigter i forhold til seneste opgør, og heraf tre sæsondebutanter endda en “ægte” debutant i unge Rasmus Horsted, hvis far for (en del) år tilbage spillede på selvsamme mandskab.

En anden sæsondebutant gjorde tilmed et strålende comeback på førsteholdet. Claus Svejstrup startede på den centrale midtbane sammen med Marc V. Christiansen, og disse to var sammen med Patrick Lauridsen og Kasper “Kalle” Knudsen stærkt medvirkende til, at vi var meget stærke på bolden. Vi var nærmest kontrollerende. Det er ca. fem år siden, at Claus Svejstrup sidst spillede en kamp på førsteholdet, men sikker boldomgang og cleverness har Claus bestemt bevaret. Også rutinen har vi brug for på vort unge hold, og den besidder ældste Svejstrup i metermål… han er samme årgang som jeg (klart bedst jeg IKKE bevæger mig indenfor kridtstregen), og så går det en kaptajn Morten P. Hedegaard (26) og en Jesper Schmidt (17) til én Claus Svejstrup. Imponerende indsats af Claus Svejstrup, der stensikkert har ømme stænger søndag.

Spangsbjerg er et rigtig godt mandskab, og inden kampen kunne jeg såmænd godt have tænkt, at uafgjort ville være fint. Men vi var rigtig godt spillende, og vi skaber en del chancer, som burde være omsat til mål. Spangsbjerg har også et par tilbud, som stærke Jacob Tønning havde fint styr på…ind til den “dumme” udligning blot fem minutter før tid, hvor en ikke alt for veludført clearing fører til et hovedstød ind i feltet, der heades videre i mål. Ret tilfældigt og brand ærgerligt. Vort føringsmål kommer efter et hovedstød af Kalle, der sender et veludført hjørnespark af Jesper Schmidt i nettet. I øvrigt scorede Kalle på præcis sammen måde i forårets opgør i Spangsbjerg. 

Næste opgør bliver endog meget vanskelig. Lørdag den 8. september kl. 14.00 spiller vi på udebane mod Esbjerg IF92, der er nedrykkere fra serie 1 og favorit til at rykke op. På nuværende tidspunkt er der seks afbud. “No one said it would be easy” sang Sheryl Crow i 1993, da Svejstrup og jeg var på alder med Jesper Schmidt, og den sang spiller sagte i baghovedet.