21 årig speedwaykører kom alvorligt til skade under træning

Foto: René Lind Gammelmark

Martin Steen Hansen fra Holsted blev lørdag efter et alvorligt styrt fløjet til Odense Universitetshospital med helikopter.

Han var lørdag og noget af søndagen lagt i kunstig koma, på grund af et par mindre blødninger i hjernen. Han har desuden fået fire brud i ryggen.
Ulykken skete lørdag da han var på banen i Grindsted for at træne.

Idag er der lidt fremskridt at spore, på Facebook skriver familien følgende: 
“Hej, lige en lille hilsen fra Odense. Han gør gode fremskridt idag, han bruger nu venstre side arm/ben, han giver tegn, når vi taler til ham, han vågner lidt engang imellem. De har forsøgt, at tage ham ud af respiratoren, det var han dog ikke klar til endnu, så der forsøges igen til eftermiddag. Går dette som planlagt kan han overflyttes til Esbjerg imorgen eller onsdag. Endnu engang tak for jeres opbakning. Vi er nu med stor fortrøstning for, at han kommer godt ud på den anden side. Vi må sige, at vi er omgivet er nogle fantastiske dygtige folk på OUH”