Foredrag med Theresia – kendt fra Årgang 0

Årgang 0 er Danmarks mest sete dokumentarserie, der har fulgt en række børn igennem de første år af det nye årtusind. Theresia Treschow-Kuhl, mor til Rachel, beretter om baggrunden for serien og hvorledes det er at være kendt og dog leve sit almindelige liv. Serien er sammenlignet med dokumentarfilmens Matador, og fortæller en helt enestående Danmarks historie igennem helt almindelige menneskers liv.

Kom og høre foredraget med Theresia, det foregår torsdag den 27. sepetmber fra kl. 18.45 til  21.00

Rachels mor Theresia fortæller om serien, om at medvirke i serien og hvorfor serien er så unik. Årgang 0 er Danmarks mest sete dokumentarserie, der har fulgt en række børn igennem de første år af det nye årtusind. Theresia Treschow-Kuhl beretter om baggrunden for serien og hvorledes det er at være kendt og dog leve sit helt almindelige liv. Serien er sammenlignet med dokumentarfilmens Matador, og fortæller en helt enestående Danmarkshistorie igennem helt almindelige menneskers liv. Theresia Treschow-Kühl har en lang erfaring som foredragsholder.

Theresia er uddannet præst. Faktisk blev hun dengang den yngste ordinerede præst i Danmark i en alder af 24 år. Theresia tog en karriereskift og uddannede sig til farmakonomuddannelse i forbindelse med hendes mands flytning til Sønderjylland hvor han blev apoteker i Løgumkloster.

Derudover har Theresia en Master i Voksenpædagogik og HR. Efter næste 10 år i apotekssektoren savnede Theresia alligevel livet som præst med de udfordringer det bringer. Derfor valgte hun at vende tilbage til præstegerningen. Hun har været ansat som præst for Ugle Herreds danske menigheder i Sydslesvig de sidste to år. Fra 1. september er Theresia dog at finde som præst i Felsted sogn i Sønderjylland og hun bor i denne smukke gamle præstegård fra 1787.

Theresia og manden Lars har to børn: David (21) og Rachel (18).

PRIS: DKK 175 pr. person inkl. kaffe & kage

STED: Bamsecaféen på Teddy Bear Art Museum torsdag den 27. september 2018.

TILMELDING: Tilmelding er nødvendig, senest onsdag d. 26. september

OBS: Begrænset antal pladser