Ny e-bog udgivet og foredrag i Magion med Bi Rask Julius

Mor og datter (Bi Rask Julius og Soluuna Julius) er på banen igen med en ny e-bog. Denne gang handler det om lækre, rå og veganske opskrifter og indeholder bl.a. snacks, aftensmad og desserter

E-bogen ”rå og fedtfri” indeholder bl.a. opskrifter på wraps med syltede agurker og ketchup, fyldte tomater, peberfrugter og svampe. Der er lækre salater, bl.a. bladsellerisalat, broccolisalat, persille-koriander salat og mange andre. Desuden er der også lækre opskrifter på dressinger: sød ingefærdressing, karry dressing, hindbærdressing med flere.

Der er også opskrifter på juice, smoothies, kager og små snacks.

Opskrifterne kan mixes på kryds og tværs. Salaterne og dressingerne kan mixes og fyldet i de fyldte grønsager kan skiftes ud med en af de andre salater i e-bogen.

Følger du Anthony Williams (Medical Medium) kostprincipper, så er opskrifterne 100 % go.  

Du kan bruge opskrifterne som selvstændige måltider eller som tilbehør til mange af retterne i ”Movie Night”

e-bogen kan købes her http://soluuna.tictail.com/product/dk-r%C3%A5-og-fedtfri

Desuden kan du møde Bi Rask Julius den 4. oktober 2018, hvor hun kl. 19.00 i Magion holder foredrag om sine 2 år på den medicinske seers kost.

Hun har i 2 år fulgt kost principperne fra Anthony William (den medicinske seer) og det har haft en fantastisk positiv effekt på hendes krop. Meget af Bi’s sygdoms historie er her efter 2 år væk eller markant nedsat.

Bi’s sygdomshistorie indeholder bl.a. gentagne blærebetændelser, betændelsestilstand i kroppen i 30 år, vanvittige menstruationer og total umulig cyklus, hovedpine/migræne, energiforladt, sukkernarkoman, stress, depression og angst anfald.

Foredrag vil bl.a. omhandle hvilken forvandling kroppen har taget ved at følge disse kostprincipper, og det er ikke så lidt, der er sket.

Bi vil fortælle om sin sygdoms historie, hvem ham Anthony William (Den Medicinske Seer) egentligt er og hvad det hele går ud på. Hvad er NO Go’s og hvordan kommer du i gang? skriver Bi i en pressemeddelelse.