Foredrag om sundhed: Spis dig rask

PR-Foto

Torsdag den 4. oktober kl. 19.00 har Billund Bibliotekerne foredrag med Bi Rask Julius i Magions Café mødelokale.

Foredraget går ud på at Bi fortæller om hendes 2 år på den medicinske seers kost. Hun har i 2 år fulgt kostprincipperne fra Anthony William (den medicinske seer) og det har haft en fantastisk positiv effekt på hendes egen krop. Meget af Bi’s sygdomshistorie er her efter 2 år væk, eller markant nedsat.

Bi’s sygdomshistorie indeholder bl.a. gentagne blærebetændelser, betændelsestilstand i kroppen i 30 år, vanvittige menstruationer og total umulig cyklus, hovedpine/migræne, energiforladt, sukkernarkoman, stress, depression og angst anfald.

Foredrag vil bl.a. omhandle hvilken forvandling kroppen har taget ved at følge disse kostprincipper, og det er ikke så lidt, der er sket.

Bi vil fortælle om sin sygdoms historie, hvem ham Anthony William (Den Medicinske Seer) egentligt er og hvad det hele går ud på. Hvad er NO Go’s og hvordan kommer du i gang?

Link til bestilling af billetter, det koster 50 kr. at deltage