Grindsted GIF Fodbold serie 2 herrer vandt over Rødding IF

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 15. september 2018 mødte Grindsted GIF Fodbold Serie 2  herrer Rødding IF.

Det endte med en sejr til hjemmeholdet.

Efter 10 minutter scorede Christian Hansen assisteret af Morten H. Pedersen 1-0 til Grindsted.
Efter 36 minutter scorede Jonas Bolding assisteret af Jacob Tønning til 2-0 til Grindsted.
Efter 37 minutter scorede Marc V. Chrstiansen assisteret af Christian Hansen til 3-0 til Grindsted.
Efter 57 minutter scorede Rødding sit første mål .
Efter 65 minutter scorede Rødding sit andet og sidste mål.

Kampens spiller: Jacob Tønning og Christian Hansen

Grindsteds hold:
Jacob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Øhlenschlæger
Kevin Rajakumar
Mads Mahler Johannesen
Marc V. Christiansen
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Kristian Uhre Uhd
Christian Hansen
Jesper Schmidt
Christian Hedegaard Pedersen

​Træner Christian Thorne har skrevet dette referat fra kampen !

Det var dag og nat 
Vi havde en halvleg som toneangivende – og Rødding IF havde en halvleg som toneangivende. Det blev en begivenhedsrig kamp, hvor vi kommer rigtig godt fra start, og indenfor de første fem minutter har vi allerede to rigtig farlige tilbud fra Christian Hansen og Marc V. Christiansen, der begge spillede en insisterende god fodboldkamp. Og begge kommer til at spille en vigtig rolle i sejren. Førstnævnte bliver i det 10. minut sendt afsted med en lang bold af kaptajn Morten Hedegaard Pedersen, og den sønderjyske galophest bringer os fortjent i front. Vi sidder solidt på kampen, og jeg noterer blot et par enkelte muligheder til Rødding i en første halvleg, hvor vi producere flere gode muligheder. Midtvejs i halvlegen burde Kasper “Kalle” / “Fatter” Knudsen havde bragt os foran, men chancen helt inde foran stregen bliver ikke udnyttet – og Fatter må kort efter udgå med en forstrækning i baglåret, så der var en forklaring på, at vores bomstærke nybagte far ikke nåede det sidste stykke frem til bolden. Også unge Patrick Lauridsen – der sled og slæbte – fik vist sin farlighed med et godt hovedstød, der gik tæt forbi mål. I det 36. minut gør Jonas Bolding dét, han gør i hver eneste kamp. Ofte mere end én gang. Han sender læderet hårdt mod mål fra en vanvittig distance, men denne lørdag rammer han den mere end perfekt, og vi er på 2-0. Minuttet efter assisterer Christian Hansen midtbane-terrieren Marc V. Christiansen, der hamrer bolden beslutsomt op under overliggeren. Vi er i fuld kontrol, og går til pausen med en god følelse, for vi spillede kontrolleret og varieret. Rødding var ofte et par skridt bagud, som om de ikke var helt klar på at yde. Men det fik de i dén grad lavet om på i anden halvleg. Stor ros til modstanderen for at finde en ukuelig viljestyrke frem, som voldte os store vanskeligheder. Godt nok startes anden halvleg med et farligt langskud fra tilbagevendte Christian Hedegaard Pedersen, men i nærmest næste angreb viser målmand Jacob Tønning sin klasse ved at afværge en one-on-one. Og Tønning bliver en af nøglerne til sejren. Han stod igen en særdeles god kamp, og selvom han har store smerter i en finger, så skåner han ikke sig selv.

Vi er under et mærkbart pres, og kan ikke få gang i opspillet, men alligevel er vi farlige, når der spilles hurtigt fremad. Efter 55. minutter går indskiftede Christoffer Wutborg fri på højrekanten og sender en millimeter præcis pasning ind foran mål, hvor fremadstormende Christian Hansen kunne have lukket kampen, men bolden preller ærgerligt af på den ene opstander. Kort efter har vi endnu en god mulighed, men chancen bliver direkte omsat til en kontra og en reducering til 3-1. I det 65. minut reducerer Rødding igen, og panikken breder sig. Rødding placerer sig højt i banen, og vi bliver grebet af manglende dygtighed med bolden. Vi arbejder dog stenhårdt for sagen, og der er virkelig tænding på. Det var bestemt ikke nogen kedelig kamp for publikum, omend træneren godt kunne have tænkt sig mere ro på. Man blev på ingen tid lige et par år ældre. I slutfasen taber nogle spillere fra Rødding desværre overblikket, og det koster tre gule kort, der egentligt ikke kan indvendes noget imod. Rødding har stor ære af deres indsats i anden omgang, som desværre afsluttes noget kaotisk. Frustrationerne ved ikke at få noget ud af anstrengelserne var til at få øje på. Omvendt lærte vi meget af kampen, som helt sikkert vil komme os til gode fremover.

Præcis halvvejs i sæsonen indtager vi overraskende nok førstepladsen, men det er en crazy pulje, hvor alle kan slå alle. Jeg tænker, at intet er afgjort før sidste spillerunde. Vi glæder os over at være halvvejs uden nederlag, og vi må forberede os på, at alle gerne vil give den en ekstra tand for at ødelægge den flotte statisk. I næste weekend sidder vi over, da FC King George har trukket sit hold, så næste opgør spilles først lørdag den 29. september, hvor vi gæster Tjæreborg IF. Runden efter venter Billund IF. To fantastisk svære og sjove kampe.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.