Museet har 95 års fødselsdag

GrindstedArkivfoto: René Lind Gammelmark

Billund Kommunes Museer fylder 95 år.

I den anledning byder museet på kaffe og lagkage. Til dette arrangement vil museets personale fortælle om fremtidens planer med samlingerne og magasinerne, samt forskning og indsatsområderne landbrug, industri og turisme.

Arrangementet vil give mulighed for at gæsterne kan få noget at vide om deres egne genstande, så tøm kommodeskuffen, kig i garagen, eller endevend loftet for genstande du gerne vil vide mere om, eller som du gerne vil vise frem. Museets fagpersonale står til rådighed med deres historiske viden, så vi sammen kan finde de spændenede historier som genstandene rummer. Der vil også være mulighed for at overdrage én eller flere genstande til museets samlinger, så fremtidens museumsgæster kan nyde den.

Det sker på Museumscenter Karensminde den 27. september 2018 fra kl. 14.00 til kl. 17.00