Handelsbanken i Grindsted tilbyder øget tilgængelighed

Foto: René Lind Gammelmark

Handelsbankens afdeling i Grindsted tilbyder fremover kunderne en ny mulighed: Istedet for at byens borgere skal afse værdifuld tid til at møde en bank i normal åbningstid – på tidspunkter hvor de fleste jo selv er på arbejde, tilbyder Handelsbanken nu en øget tilgængelighed. 

Det betyder i al sin enkelthed at Handelsbanken, efter aftale og på en placering som passer kunden, fremadrettet vil besøge nuværende og potentielle nye kunder på tidspunkter som sen eftermiddag, aften og endda weekend hvis det skulle blive nødvendigt. Handelsbanken i Grindsted tror nemlig på at bankerne, i højere grad end hidtil, skal være mere tilgængelige hvis de for alvor skal appelere til især travle børnefamilier udtaler Filialdirektør, Thomas Lindal Pedersen fra Handelsbanken i Grindsted. Såfremt vi møder interesserede kunder, hvor der er basis for et fremadrettet samarbejde, så tilbyder vi bankskifte – helt gratis, og det gælder selvfølgelig også kunderne med boliglån, siger han.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.