40 år med Loppemarked i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

I år er det 40 år siden Billund Y’s mens Club afholdt deres første loppemarked. Dengang var det hos Poul Sørensen i Billund Bilcenter. Omkring år 2000 var lokalerne blevet for små, og man flyttede loppemarkedet om i Billund Idrætscenter . Netavisen Grindsted ankom til Billund Idrætscenter omkring 10 minutter før dørene blev åbnet, og hold da op hvor var der mange der stod i kø. Børn og voksne ville alle ind i de tre haller der rummede årets loppemarked. Der var anslået mellem 600 og 700 der stod og ventede på at komme ind, og Billund Y’s mens Club forventer at omkring 2000 ialt kommer til årets loppemarked. Omkring 110 frivillige var igang fredag, og 120 lørdag , og de fleste hjælpere om lørdagen var sælgere rundt ved de forskellige ting der skulle sælges. Billund Y’s mens Club har 45 medlemmer fordelt på både mænd og kvinder. De mange effekter som er møbler, legetøj, isenkram, elektronik, porcelæn, bøger, cd’er , video og dvd, samt alverdens andre ting bliver samlet sammen i årets løb, og bliver opbevaret i 2 store haller indtil de bliver afhentet af en lastbil fra HT Transport og Adival fra Billund, der gratis kører effekterne fra hallerne og om til Billund Idrætscenter.

Klik på billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse.