Fakta lukker butikken i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Fakta lukker butikken i Grindsted senest den 31. oktober 2018.
Det er den besked butikschef Maud Lillie har skrevet på Fakta Grindsteds Facebookside.

Hun skriver: “Kære alle, det er med en klump i hjertet at jeg skriver dette opslag. Fakta Grindsted skal lukke og vi lukker senest den 31. oktober 2018.
Fakta har bestluttet at lukke 3 butikker og sælge dem til Salling Group, og vi er desværre en af dem. På trods af svære driftvilkår er der ydet en stor indsats fra butikkens medarbejdere. Vi prøver at finde job andre steder i Fakta eller Coop til så mange som muligt. Vi er selvfølgelig alle sammen dybt berørt af den triste nyhed og vil gerne sige stor tak til vores fantastiske kunder for den tid vi har haft sammen. Og en kæmpe tak til mit fantastiske personale, i har kæmpet og vi kommer til at slutte dette kapitel med hovedet højt”.