2 unge Grindsted atleter helt på toppen

Foto: Privat

Ved et regionsstævne i Esbjerg lørdag havde 2 af atletikklubben ”Heden”s unge atleter stor succes.

Hos de yngste, som er de 12-årige, havde vi Siv Bertelsen med. I et flot 1.000 meter løb satte hun ny personlig rekord i fornemme tid 3.24,30 min. Tiden er samtidig ny klubrekord – og er det næstbedste en 12-årig pige har løbet i Danmark i år!  

I længdespring forbedrede hun også sin personlige rekord, så den nu lyder på 4,23 meter. Dette flotte spring placerede hende på 2.pladsen i stævnet. På 200 meter var hun 7/10 sek. fra sin personlige rekord i 31,28 sek.

Foto: Privat

Hos de 14-15 årige stillede spring-talentet Christian Reusing til start i sit livs første trespringskonkurrence.  Og hvilken debut! 11,34 meter viste målebåndet, og det er det længste spring en 14-årig har præsteret i Danmark i år! Vi havde håbet på et spring omkring de 11 meter – og det må man sige, at det lykkedes. Men at han samtidig topper ranglisten hos de 14-årige, det er da et ekstra plus! I konkurrencen slog han også de ældre konkurrenter. Resultatet er også ny klubrekord, og det satte han også på 200 meter. En for ham uvant distance, men tiden på 25,79 sek. er en flot tid, og altså ny klubrekord.

Foto: Privat

Alt i alt opløftende resultater af de unge ”Heden”-atleter – 2 helt i toppen i Danmark ved samme stævne – mere kan vi da vist ikke forvente skriver Atletikklubben Heden i en pressemeddelelse.