GGIF Håndbold 2. division herrer tabte til SUS Nyborg i sæsonens første kamp.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark
Referat fra kampen mellem GGIF Håndbold 2. division Herre mod SUS Nyborg.
Referatet er fra GGIF håndbold.

Det var en flot skuffede spillere fra GGIF, der søndag aften måtte inkassere et nederlag i sæsonens første kamp på hjemmebane mod SUS Nyborg på 23-29. Kampen blev afviklet i forlængelse af DJS CUP, og på trods af, at rigtig mange havde brugt hele weekenden i hallerne i Grindsted, så var der alligevel et imponerende fremmøde på 400-500 tilskuere, der sørgede for en fremragende opbakning.

I første halvleg startede begge hold med at følges ad. SUS Nyborg var utrolig dygtige i deres angrebspil, hvor de specielt anført af en godt skydende Lasse Kok Hansen straffede, at GGIF hele tiden var på hælene defensivt. Angrebsmæssigt spillede GGIF udmærket angrebsspil de første 20 minutter, men specielt i de sidste 10 minutter af første halvleg betød en række tekniske fejl, at SUS Nyborg fik en række frie kontraer, og de gik derfor fra 8-11 til 11-18 ved pause.

Med så mange mål at indhente var det klart at anden halvleg primært handlede om at levere en markant bedre præstation, og så håbe på et mirakel. Spillet var også markant bedre i anden halvleg, og man formåede at gøre betingelserne for at SUS Nyborg kunne lave mål dårligere. Der manglede dog den sidste skarphed og held, og selvom GGIF var nede med 3 flere gange undervejs, kom de aldrig tættere på, og SUS Nyborg kunne tage fortjent hjem med 2 point.

Kampen tydeliggjorde, at niveauet i rækken er meget højt, og at man intet får foræret. Det kræver markant bedre præstationer, og det var dyre lærepenge, som GGIF fik med i dag.

Vi var utrolig glade for at se så mange mennesker i hallen, og herrerene vil forsøge at levere en endnu bedre indsats i næste hjemmekamp d. 6. oktober hjemme mod KIF 2. I næste weekenden står den på Faaborg ude. Faaborg er ligeledes et rigtig dygtigt mandskab, der har ambitioner om at spille med i toppen af rækken, og de tabte ligeledes sæsonens første kamp, så det bliver en rigtig spændende affære.

Kampens målscorer: Magnus Nørlund 6 mål, Jacob Pedersen 5 mål, Emil Larsen og Thomas Theilgaard hver 4 mål, Hjalmar Andersen 2 mål samt Daniel Jørgensen og  Nicklas Bjørn med 1 mål hver.